Lane’s Signature Onion Rings

Onion Rings

Lane’s Signature Onion Rings

Lane’s Signature Onion Rings

Crispy løgringe, en god burger og en kold pilsner er et match made in heaven! Disse løgringe er særdeles delikate og fremhæver den fantastiske smag, som kommer fra sortimentet fra Lane’s BBQ. Lane’s Signature Rub er en af de mest populære dry-rubs fra Lane’s BBQ og bruges til at krydre kød såvel som grøntsager. I opskriften er dry-rubben med til at give en ekstra dybde af smag til løgringene og vil få dem til at stå ud som noget ekstra lækkert. Lane’s Sorta White BBQ Sauce er en smagfuld og nyskabende BBQ-sauce, som vi hos Chilihouse næsten ville kalde en grill-mayonnaise. Den cremede konsistens af denne BBQ-sauce giver en god kontrast til de crispy løgringe og fuldender smagsoplevelsen.

Vi anbefaler denne opskrift sammen med en god burger og noget koldt at drikke – så bliver det heller ikke meget bedre. Tro os, dette bliver ikke sidste gang, I bruger opskriften!

Ingredienser

2 løg

Lane’s Signature Rub

Lane’s Sorta White BBQ Sauce

1 dåseøl (helst lagerøl eller pilsner)

Olie

Fremgangsmåde

  • Skær toppene samt bundene af løgene og skræl dem – skær derefter løgene i ringe og kom dem i en skål
  • Krydr løgringene med Lane’s Signature Rub og vend dem, til dry-rubben er jævnt fordelt
  • Varm din olie op til 175 grader
  • Rør hvedemel, 2 spsk Lane’s Signature Rub og en dåseøl sammen i en skål. Dejen skal være ensartet og have konsistens som pandekagedej.
  • Vend løgringene i dejen og steg et par løgringe ad gangen i den varme olie. Steg dem i få minutter og husk at vende løgringene under tilberedelsen
  • Når løgringene er færdige, så sæt dem til side på et stykke køkkenrulle og krydr dem ydeligere med Lane’s Signature Rub.
  • Server løgringene sammen med Lane’s Sorta White BBQ Sauce – og evt. som tilbehør til Ole Ray’s Gourmet Burger.

 

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *