Buffalo Kyllingesandwich med Cubano Dressing

Kyllingesandwich

Buffalo Kyllingesandwich med Cubano Dressing

Buffalo Kyllingesandwich med Cubano Dressing

Sandwiches med friturestegt kylling er med årene blevet særdeles populære og bliver nydt på forskellig vis overalt i verden. I USA konkurrerer flere fastfood-kæder om at udbyde den bedste kyllingesandwich, og amerikanerne deltager ivrigt i debatten herom. Denne opskrift er et rigtigt godt bud på, hvordan en kyllingesandwich bedst kan tilberedes. Opskriften giver en særdeles lækker kyllingesandwich, som får sin gode smag fra Lane’s One-Legged Chicken Sauce og Cubano Dressing. Kyllingen bliver friturestegt og får på den måde et lækkert, sprødt ydre. Ved at vende kyllingen i Lane’s One-Legged Chicken Sauce får sandwichen en fin chilistyrke såvel som den gode smag af amerikansk buffalo-sauce. Derudover bringer Cubano Dressingen lidt syrlighed til retten og er med til at skabe en balanceret samt smagfuld sandwich.

Ingredienser

Olie

5 dl mel

2-3 spsk Lane’s Q-Nami Rub

2 æg

2 ½ dl mælk

Kyllingebryst

Lane’s One-Legged Chicken Sauce

Stegt Bacon

Cubano Dressing

Sandwichbrød/burgerbrød

Mulige toppings – Jalapeños, pickles, rødløg, mayonnaise og/eller cheddarost

Fremgangsmåde

  • Hæld olie op i en dyb stegepande og lade den varme op
  • Bland mel og Lane’s Q-Nami Rub sammen i en skål
  • Pisk æg, mælk og lidt af Lane’s Q-Nami Rub sammen i en separat skål
  • Vend et kyllingebryst i melet, derefter i æggeblandingen og så tilbage i melet.
  • Steg kyllingebrystet i den varme olie og sørg for at vende det engang imellem, så det ikke brænder på. Når den indre temperatur af kyllingebrystet når 75 grader, kan kyllingen tages fra olien. Krydr med lidt af Lane’s Q-Nami Rub, mens kyllingen tørrer
  • Pensl Lane’s One-Legged Chicken Sauce på kyllingen og sørg for, at den er dækket af et tyndt lag
  • Saml din sandwich: Rist dit sandwichbrød let, smør eventuelt lidt mayonnaise på brødet, placer din kylling på brødet og vælg dine ønskede toppings. Top afslutningsvis med Cubano Dressing – velbekomme!

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *