Ole Ray’s Shredded BBQ

Shredded BBQ

Ole Ray’s Shredded BBQ

Ole Ray’s Shredded BBQ

Hvis du leder efter en opskrift, der vil imponere enhver, som elsker smagen af amerikansk BBQ, så behøver du ikke at lede længere. Ole Ray’s Shredded BBQ er et ’show-stopping’ midtpunkt til enhver fest, fejring eller hvis der bare skal laves et ekstra lækkert måltid.

Opskriften er udarbejdet med produkter fra Ole Ray’s BBQ, som bidrager med en autentisk smag af amerikansk BBQ. Vi har et sortiment af disse produkter på vores hjemmeside. Med opskriften vil vi gerne fejre den gode smag, som Ole Ray’s produkter bringer.
Selve opskriften er udarbejdet uden mål, og det handler derfor mere om at forklare fremgangsmåden ved at lave Ole Ray’s Shredded BBQ. På den måde er man også mere fri til selv at styre mængden af kød, som man ønsker at tilberede.

Nyd denne lækre opskrift med tacos, burittos, på en BBQ-sandwich eller med mac-and-cheese. Vi forslår at lave en sandwich med Ole Ray’s Shredded BBQ og toppe den med frisklavet coleslaw. Den kan derefter serveres sammen med pomfritter samt en af Ole Ray’s BBQ sauces.

Men husk, at mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser!

Ingredienser

Svinekam, svineskulder, nakkefilet eller et lignende stykke kød

Ole Ray’s Rubb-it

Valgfri BBQ-sauce fra Ole Ray’s

Fremgangsmåde

  • Forvarm ovnen til 260 grader
  • Dup kødet tørt med lidt køkkenrulle, og krydr det med Ole Ray’s Rubb-it. Tilsæt salt og peber
  • Steg kødet i den forvarmede ovn i 10 minutter. Åbn IKKE ovnen!
  • Skru temperaturen ned på 120 grader – lad kødet blive i ovnen, og giv kødet en time ekstra alt efter kødets vægt (for hver 450 gram kød, så skal kødet have en time mere)
  • Lad kødet køle ned – træk kødet fra hinanden med to gafler og fortsæt, til der kun er kødstrimler tilbage
  • Mix kødstrimlerne med jeres favoritsauce fra Ole Ray’s BBQ og nyd det efter ønsket facon

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *