Ole Ray’s Gourmet Burger

Gourmet burger

Ole Ray’s Gourmet Burger

Ole Ray’s Gourmet Burger

Opskriften på Ole Ray’s Gourmet Burger er for dem, som elsker en god burger og ønsker at tage deres hjemmelavede burger til nye højder. I opskriften anvendes Ole Ray’s Rubb-it og en selvvalgt BBQ-sauce fra Ole Ray’s, som har til formål at give lidt mere dybde til den traditionelle burger. Ole Ray’s er en prisvindende producent af BBQ-Sauces og tilbyder et bredt udvalg af madvarer til dem, som elsker smagen af amerikansk BBQ.

Ole Ray’s Rubb-it er en krydderiblanding eller “dry-rub”, som går godt sammen med kød og grøntsager. Traditionelle “dry-rubs” består af en kombination af krydderier og sukker. De bruges til at krydre kød samt grøntsager.

Ole Ray’s sortiment af BBQ-sauces byder alle på klassisk sødme og giver en god dybde af smag, når den bruges. Generelt vil flere af varianterne være gode med opskriften. Hvis du er glad for krydret mad, så vil Kentucky Gold BBQ Sauce være det rigtige valg. Saucen er baseret på sennep og den aromatiske Cayenne chili. Hvis du er mere til traditionelle BBQ-sauces og dit måltid ikke skal være for stærkt, så vil Kentucky Red BBQ Sauce være det rigtige valg. Saucen er en autentisk, amerikansk BBQ sauce og vil give en god, røget smag til din burger.

Ingredienser

En pakke burgerboller

900 gr magert hakkekød

1 1/3 dl valgfri Ole Ray’s BBQ sauce – F.eks. Old Rays Kentucky BBQ Gold sauce eller Old Rays Kentucky BBQ Red sauce

1 tsk Ole Ray’s Rubb-It Toppings efter egne præferencer – salat, bacon, cheddarost eller lignende

Fremgangsmåde

  • Bland kødet med Ole Ray’s BBQ sauce samt Ole Ray’s Rubb-it, til det er jævnt fordelt
  • Form kødet til hakkebøffer og steg dem efter egen præference
  • Server dem med de ønskede toppings – eksempelvis stegt bacon, karamelliserede løg og frisk tomat

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *