Mexicansk Frugtsalat

Mexicansk Frugtsalat

Mexicansk frugtsalat

Dette er ikke en nøjagtig opskrift med præcise mængder på hver enkelt ingrediens. Det er istedet lidt tips og tricks, som vi synes fungerer godt til en frisk frugtsalat, men som altid er det vigtigt at smage sig frem og finde det forhold, man synes smager bedst. En meget vigtig ingrediens er den klassiske mexicanske chiliblanding Tajin, som passer fortrinligt til denne version af mexicansk frugtsalat.

Ingredienser

Frugt i tern – her kan bruges mange forskellige typer af frugt, men det er vores anbefaling at det er frugter med masser af sødme. Dette giver en god kontrast til både den syre som også skal i frugtsalaten og ikke mindst chili’en. Gode fruger er vandmelon, ananas, banan, appelsin, jordbær eller mango. Du kan også sagtens bruge en god frisk agurk, men husk at fjerne den bløde del i midten, så du kun har det faste agurkekød tilbage.

Syre – brug enten friskpresset citron- eller limejuice.

Tajin – chilipulver

Chamoy sauce

Evt. lidt hakket mynte til pynt

 

Vejledning

Skær frugten ud i firkanter / kuber.

Arrangér i kopper eller glas eller små skåle

Drys med Tajin chilipulver (hvor meget Tajin der skal på afhænger meget af personen, der spiser frugtsalaten)

Dryp et par dråber Chamoy sauce over anretningen.

Server straks.

 

 

 

 

Share this post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *